top of page

Poodle Mix Breeds

Public·60 members

Lilit RelisLilit Relis
Lilit Relis

Bu gün sizə maraqlı bir müşahidəmi təqdim etmək

Salam hərkəsə, əziz dostlar! Bu gün sizə maraqlı bir müşahidəmi təqdim etmək istəyirəm. Mən müxtəlif platformalarda istifadəçi profillərini araşdırarkən fərq etmişəm ki, bəzi platformalar istifadəçilərinə öz profillərini gizlətmək imkanı verir. Yəni, istifadəçi profilinə kimin baxa biləcəyini seçə bilir – hər kəs, yalnız qeydiyyatdan keçmiş istifadəçilər, yalnız dostlar və ya heç kim. Bu, məxfilik baxımından çox vacib funksiyadır, çünki hər kəs öz şəxsi məlumatlarının kimlər tərəfindən görünəcəyini müəyyənləşdirmək istəyir. Təəssüf ki, bəzi platformalarda bu imkan yoxdur. Azərbaycanda bu cür məxfilik parametrləri təqdim edən platformalar hansılardır? Tövsiyələrinizi eşitməkdən şad olaram.

10 Views
Glen River
8月23日

Düşünürəm ki, hər kəs özünə uyğun bir onlayn məkan tapmaq hüququna malikdir. Bu, hər kəsin şəxsi seçimidir. Amma yaxşı platforma tapdıqda bunu bölüşmək də bir insanlıq borcudur. Mən öz kəşfimi sizinlə bölüşmək üçün bu yazını yazıram. Mənim kəşfim ünvanıdır. Bu platformanı ilk dəfə açanda onun nə qədər xüsusi olduğunu hiss etdim. Burada hər şey o qədər düşünülmüş, o qədər mükəmməl təşkil olunub ki, insan heç bir çətinlik çəkmir. İstər dizaynı, istər məzmunu, istər funksionallığı — hər şey ən yüksək səviyyədədir. Mən bu platformada qaldıqca, onun nə qədər zəngin olduğunu anladım. Bu, sadəcə bir sayt deyil, bu, bütöv bir ekosistemdir. Bu ekosistemdə hər şey bir-birini tamamlayır, hər şey məqsədə uyğundur. Mən bu platformanı artıq bir aydır istifadə edirəm. Bu müddət ərzində o, mənim üçün əvəzolunmaz bir hala gəlib. Mən onu hər kəsə tövsiyə edirəm. Düşünürəm ki, hər kəs bu platformadan özünə uyğun bir şey tapa bilər.

Members

• Jimmy Melon
    Jimmy Melon
  • Chloe Durand
    Chloe Durand
  • Kimber
    Kimber
  • Alaniya
    Alaniya
  • Fima
    Fima
bottom of page