LU український бренд жіночого одягу
Нещодавно вирішила спробувати щось нове і замовила гольф у LU, бо раніше завжди брала щось стандартне в магазинах, і результат мене реально здивував. Коли отримала посилку, відразу відчула, наскільки тканина м’яка і тепла, але при цьому не сковує рухів.
7 Views

Я теж довго шукала щось комфортне і водночас стильне, і коли відкрила https://luforu.com/katalog/verh/golfy/, зрозуміла, що це саме те, що я використовую. Там дійсно великий вибір кольорів і фасонів, і легко знайти щось під свій гардероб. Я вже замовляла кілька гольфів різних кольорів і матеріалів, і кожен раз вони відповідають очікуванням: тканина м’яка, добре тримає тепло, не мнеться і після прання виглядає як нова. Мені подобається, що можна комбінувати їх і під повсякденний образ, і під більш елегантний для виходу, а доставка завжди швидка. Часто беру світлі кольори на роботу, бо вони освіжають образ, а темні – для прогулянок або вечірніх зустрічей, і це реально зручно. Також після того, як почала користуватися цим магазином, перестала витрачати час на пошуки альтернатив, бо все підходить і відповідає моєму стилю. Раніше купувала подібні речі у різних місцях, і постійно було розчарування: тканина колюча, фасон не тримає форму, після першого ж прання виглядало погано. Тут такого немає, і це реально радує.