Brzi potezi i hladna glava
Kod mene je sve krenulo jedne noći kad nisam mogao da spavam i bezveze sam skrolovao po telefonu tražeći nešto što neće tražiti puno razmišljanja. Chicken Road mi je iskočio skoro slučajno i u prvih par minuta sam bio u fazonu da je to samo još jedna brza igrica za ubijanje vremena.
9 Views

Meni je trebalo dosta pokušaja da uopšte shvatim kako da pristupim Chicken Roadu na način da mi bude zabavan, a ne frustrirajući. U početku sam igrao kao većina, stisnem dugme, idem dalje i nadam se najboljem, ali sam brzo primetio da me emocije nose više nego logika. Onda sam krenuo da pravim pauze između rundi i da igram kraće sesije, što je odmah promenilo osećaj. Jedna stvar koja mi je pomogla je da pročitam tuđa iskustva i da se podsetim osnovnih pravila igre kad uhvatim sebe da jurim previše. Za to često koristim https://1x-igre.rs/ jer mi je zgodno da na jednom mestu vidim objašnjenja mehanike i savete koji su pisani normalnim jezikom, bez preterivanja. Ne gledam na to kao na garantovanu strategiju za dobitak, već kao način da ostanem realan dok igram. Naučio sam i da je važno unapred odrediti granicu, ne samo koliko novca ulažeš, nego i koliko dugo igraš. Kad se umoriš ili izgubiš fokus, kreneš da praviš poteze koje inače ne bi. Najbolji rezultati su mi došli onda kad sam prihvatio da ne mora svaka runda da bude dobitna i da je ponekad pametnije stati ranije. Chicken Road ume da nagradi strpljenje, ali isto tako brzo kazni pohlepu, i to je nešto što sam naučio na teži način.