Hej wszystkim. Mam pytanie głównie do osób, które już trochę pograły w BuddyBet. Jakie metody wpłat i wypłat sprawdziły się u Was najlepiej? Zwykle korzystam z BLIKA tam, gdzie jest dostępny, ale przy wypłatach różnie to wygląda i czasem trzeba długo czekać. Interesuje mnie bardziej praktyka niż informacje z regulaminu. Czy są jakieś sposoby, które po prostu działają szybciej i bez zbędnych komplikacji? Chętnie poczytam o Waszych doświadczeniach.
13 Views

U mnie wyglądało to różnie, bo specjalnie przetestowałem kilka metod, żeby później nie zastanawiać się przy każdej wypłacie. Najwygodniej korzystało mi się z płatności kartą przy wpłacie, natomiast wypłatę zlecałem na to samo konto i nie miałem z tym żadnych problemów. Raz tylko czekałem trochę dłużej, ale to był weekend, więc raczej normalna sprawa. Zanim założyłem konto, przejrzałem też informacje na stronie https://buddybetpolska.pl/, bo są tam opisane dostępne metody płatności i kilka praktycznych wskazówek, dzięki którym wiedziałem, czego się spodziewać. Moim zdaniem warto też od razu przejść weryfikację konta, nawet jeśli nie jest jeszcze wymagana. Wielu osobom wydaje się, że można to zostawić na później, ale później właśnie przy pierwszej większej wypłacie pojawiają się dodatkowe formalności. Odkąd robię to od razu, cały proces przebiega znacznie spokojniej. Nie twierdzę,