top of page

Floodle Frenchie

Public·371 members

Duke Evan
Duke Evan

Olen viimasel ajal täiesti ekraani

Olen viimasel ajal täiesti ekraani külge naelutatud, kui tulevad uudised meie noore koosseisu kohta, sest see Aafrika turniir on meie jalgpalli jaoks ikka ülikõva proovikivi. Vaatasin koosseisu ja see on ikka päris ärevaks tegev, sest paljudel poistel puudub selline suurte mängude kogemus, eriti veel sellises eksootilises ja rasketes oludes keskkonnas. Ma siiralt loodan, et nad suudavad pea külmana hoida, kuigi surve on neil praegu peal ikka täiesti ebainimlik ja ootused kodumaal on taevasse kruvitud.

10 Views
th bes
th bes
3 days ago

Ma olen täpselt samasuguses seisus ja see pinge on ikka täiesti hullumeelne, sest ma olen sel hooajal noorte arengut väga hoolega jälginud. Meie noorenduskuur on tegelikult ju päris hästi õnnestunud, aga turniiriformaat on midagi hoopis muud kui üksikud mängud ja siin loeb stabiilsus. Ma ise kogen sarnast emotsionaalset karusselli iga kord, kui mänge ennustan ja et hoida asjad kontrolli all, meeldib mulle süveneda numbritesse ja teades, et VivatBet Eesti pakub head analüüsi, kasutan ma nende keskkonda, et vaadata värsket infot. See annab asjale kuidagi teise mõõtme, kui oled ise ka mängus sees ja analüüsid olukorda nagu treener, mitte ei vaata niisama passiivselt pealt, kuidas aeg jookseb. Noored on väljakul muidugi kiired ja vihased, aga nad peavad õppima ka mängu tempot kontrollima, et mitte liiga vara ära väsida sealsetes tingimustes. Soovitan kõigil ka fänniarutelusid lugeda, sest sealt võib leida huvitavaid tähelepanekuid mängijate vormi kohta, mis telepildis ei pruugi alati silma jääda. Lõppude lõpuks taandub kõik sellele, kellel on nendes viimastes voorudes rohkem närvi ja kes suudab säilitada rahu ka kõige kriitilisemates olukordades, kui vastane hakkab provotseerima

Members

bottom of page