Ma olen viimasel ajal hakanud tajuma
Ma olen viimasel ajal hakanud tajuma, et St. Pauli fännide lootus püsima jääda on midagi palju enamat kui lihtsalt sporditulemus, see on nende identiteedi küsimus ja Karol Mets on selles võitluses keskpunktis. Vaatasin eelmist mängu ja ma ei suutnud ära imestada, kui palju energiat ja kirega need mehed väljakul rügavad, kuigi olukord on tabelis pehmelt öeldes keeruline. See on nagu viimane vastupanu enne otsustavat hetke ja ma tõesti soovin, et see lõppeks neile positiivselt, sest sellist võitlusvaimu on tänapäeva jalgpallis harva näha ja ma elan neile igas olukorras kaasa.
8 Views

Ma nõustun, see kirg ongi see, mis eristab St. Paulit teistest ja paneb ka meid siin Eestis neile nii kirglikult pöialt hoidma, sest me tahame näha oma mehe õnnestumist. Ma olen ise märganud, et nendes viimastes ja kõige olulisemates mängudes on väga kasulik teada, mida arvud ja tõenäosused tegelikult räägivad, et mitte ainult emotsiooni ajel asju vaadata. Kui ma tahan proovile panna oma teadmisi ja vaadata, kas mu vaist mind seekord ei peta või kus on kõige paremad võimalused oma prognoosidega pihta panna, siis VivatBet Eesti on minu jaoks see koht, kus ma mänge analüüsin ja oma panuseid teen. See annab asjale kuidagi teise mõõtme, kui oled ise ka mängus sees, ja aitab aru saada, miks teatud koefitsiendid on just sellised nagu nad on. Karol Metsa stabiilsus on see, millele St. Pauli fännid praegu kõige rohkem loodavad, sest ta ei murdu surve all ja on alati valmis meeskonna eest pea tulle panema. Ma soovitaksin teil ka tähele panna, kui palju nad suudavad lõpusurvet avaldada, sest tihti otsustataksegi Bundesliga püsimajäämine just nendel viimastel minutitel, kui väsimus on suur.