top of page

Floodle Frenchie

Public·434 members

Навчальні Посібники та Книжки для Розвитку

Вчителька днями надіслала оновлений перелік додаткових зошитів для навчання, і я потрапила в повний розпач, бо в місцевих магазинах ціни просто космічні. Сподівалася швидко замовити все необхідне через інтернет в одному місці, але постійно натрапляла на відсутність потрібних авторів або занадто тривале очікування відправки.

9 Views
Duke Evan
Duke Evan
7월 26일

Я побувала в точно такій же халепі кілька тижнів тому, коли намагалася зібрати повний комплект матеріалів за програмою Нової української школи для своєї дитини. Мені тоді дуже пощастило натрапити на спеціалізований книжковий веб-сайт з величезним вибором дитячих товарів, навчальної літератури та розливаючих ігор за найнижчими цінами в країні. Я купувала весь необхідний комплект посібників через посилання https://dumka.top/1-11-klasy-vse-dlya-schkoly/3-klas-nush, бо там дуже зручно відфільтровано всі матеріали під особливості сучасного шкільного курсу. Окрім обов'язкової література для уроків, я відразу підібрала декілька натхненних книжок для позакласного читання та яскравих подарунків, які чудово мотивують дитину до навчання.

Members

• Rokil Naro
    Rokil Naro
  • Rob KelenRob Kelen
    Rob Kelen
  • Gastino Gangster
    Gastino Gangster
  • Sergio Marquina
    Sergio Marquina
  • Felipe Ortega
    Felipe Ortega
bottom of page